Miehet, 2 - div, lohko 6

Chiefs - Lätkä Edustus

Kupittaa

EjL edustus taipui Chiefsille jatkoajalla

Edustuksen sarjakauden avaus alkoi vierasottelulla Chiefsiä vastaan Turun Kupittaalla torstaina. Sarja-avauksesta tuomisena oli yksi piste, koska Chiefs voitti ottelun jatkoajalla 6 - 5 (2-2, 3-2, 0-1, 1-0).

EjL oli matkassa hieman vajaalla joukkueella ja tämä näkyi esim. siinä että pakkeja kokoonpanossa oli ainoastaan neljä. Tästä huolimatta joukkue taisteli hienosti ja hieman paremmalla viimeistelyllä ottelun loppunumerot olisivat olleet varmaan hieman eri mallissa.

Ottelu eteni varsin tasatahtiin ja maaleja tehtiin vuorotellen. Kolmannessa erässä Lätkä hallitsi peliä, mutta ei saanut ratkaisua aikaiseksi hyvistä maalintekopaikoista huolimatta. Heti jatkoajan alussa Chiefs otti kahden minuutin jäähyn ja Lätkä pyöritti peliä näyttävästi Chiefsin päädyssä. Kesken tämän pyörityksen Chiefs pääsi heittämään purkukiekon, jonka Chiefsin hyökkääjä onnekkaasti sai haltuunsa ja läpiajon päätteeksi viimeisteli ottelun voittomaalin ajassa 62:24.

Lätkät tehot Turussa: Jaakko Rakkolainen 2+0, Olli Lähdesmäki 2+0, Joonas Nordlund 1+0, Paavo Wikman 0+2, Mikko Kivinen 0+2, Samu Syvänen 0+2, Rami Välimaa 0+1, Tom Wihlman 0+1, Markus Pruukka 0+1, Artturi Tuure 0+1 ja mv Jere Ringbom 29 torjuntaa.

Lätkän seuraava otteluvastustaja on Loimijoen Liekit ja ottelu pelataan Westinghouse Areenalla launtaina 29.9. klo 15.00 alkaen.