A, Nuorten aluesarja, lohko 2

Lätkä - KJK A Kankaanpää

Eurajoen jäähalli

EJL A avasi sarjapelit voitokkaasti

Lätkä A:n syyskausi alkoi voitokkaasti KJK:ta vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista taistelua ja huippumaalipaikat olivat vähissä. Ylivoimallakaan ei kumpikaan joukkue pystynyt maalitekoon, kun veskarit molemmissa päissä nollasivat maaliteko yritykset. Erä päättyi 0-0 lukemiin. Torjunnat EJL Raitanen Henri 11 koppia ja KJK:n veskarille 7 torjuntaa.

Toisen erän alussa EJL onnistui maalin teossa , kun Onni Impola siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon ajassa 22.36. EJL:n peli parani erän edetessä ja luistin liikkui vastustajaa rivakammin. Vastustaja joutui rikkomaan jäähyjen arvoisesti ja sen kotijoukkue pystyi hyödyntämään. EJL siirtyi ylivoimalla 2-0 johtoon Onni Impolan illan toisella osumalla ajassa 26.57. Pieni lipsahdus tuli, kun kesken ylivoiman KJK karkasi alivoimalla hyökkäykseen ja päätti sen myös maaliin ajassa 34.37. EJL ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt vaan pystyi parin minuutin kuluttua hyödyntämään ylivoiman siirtymällä 3-1 johtoon Viljami Valtasen maalilla. Erätauolle 3-1 lukemista. Torjunnat EJL 12 ja KJK 13 koppia.

Kolmannen erän alussa KJK pääsi jo maalin päähän, mutta seuraavan ylivoiman aikana EJL karkasi taasen kahden maalin päähän. Maalin viimeisteli Markus Pruukka pelikellon näyttäessä aikaa 46.52. Pelin tempo laski kolmannen erän loppupuolella selvästi. Maalin tekopaikkoja tuli kuitenkin tasaisesti molempiin päihin ja yhden niistä EJL vielä pystyi hyödyntämään, kun Onni Impola teki kypärätempun ajassa 56.00 tasan. Erän lopussa tulikin sitten oikea jäähysuma, kun EJL:n jäähypenkillä oli parhaimmillaan viisi peluria seuraamassa ottelun loppuhetkiä.

EJL voitti tärkeän avauskamppailun 5-2 lukemin. Tehomiehinä tänään oli: Onni Impola 3+0, Joonas Nordlund 0+3 sekä Eemil Puhakka 0+2 merkinöillä. EJL:n maalilla Henri Raitanen pelasi huippupelin ja merkkautti yhteensä 35 torjuntaa vastustajan 31 vastaan. Ensi viikonloppuna EJL A kohtaa lauantain vieraspelissä K-ahmat Valkeakoskelta ja sunnuntain kotipelissä Rocketsin Loimaalta.