A, Nuorten aluesarja, lohko 2

Lätkä - SiSu Hämeenlinna

Eurajoen jäähalli

EJL A jatkaa tappioitta sarjakärjessä

Lätkä A sai vastaansa sunnuntaina sarjan jumbona ilman pisteitä majailevan Sisun Hämeenlinnasta. Molemmat joukkueet olivat pelipaikalla vajaalla kolmen kentän rosterilla. Ottelu oli kuitenkin Lätkälle lopulta melko helppo vajaamiehisenäkin.

Lätkä pääsi heti hyvin peliin mukaan ja jo alussa näytti siltä , että pelin painopiste tullee olemaan Sisun päädyssä. Kotijoukkueen pelaajan istuessa jäähyllä Eero Luonto siirsi lätkän alivoimalla johtoon ajassa 6.06. Eikä mennyt kuin pari minuuttia kun oli Aaro Pasasen vuoro onnistua maalinteossa. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja myös Sisu pääsi muutaman kerran maalipaikoille. Joukkueiden pelatessa tasavajaalla Sisu pystyi hyödyntämään Lätkän huonon omanpään pelaamisen ja kavensi ottelun 2-1 :een ajassa 15.20. Tämä jäi myös erätulokseksi.

Toisessa erässä peli oli pikkuhiljaa yhä enemmän kotijoukkueen hallinnassa ja Sisun todelliset maalipaikat olivat laskettavissa yhden käden sormilla. Lätkä onnistui erän aikana kahdesti Joonas Nordlundin ja Topias Ala-siurun maaleilla kasvattamaan johtoaan jo 4-1.een ennen erätaukoa.

Kolmas erä olikin sitten kotijoukkueen maalijuhlaa. Lätkä piti vauhtia yllä riittävästi ja Sisu joutui rikkomaan. Viimeisessä erässä tehtiin neljä maalia ylivoimalla sekä vielä kolme tasakentällisin eli yhteensä 7 maalia Sisun verkkoon. Miinuksena on laskettava pari oman pään maalia erän puolivälin paikkeilla, kun hyökkäysintoa oli vähän liiankin kanssa niin tahtoi puolustuspeli kokonaan unohtua. Erä Lätkälle 7-2 lukemin ja koko ottelu selvin 11-3 lukemin.

Lätkän maalilla Teemu Seikkula otti 18 koppia, kun Sisun veskari sai urakoida takaiskuista huolimatta vielä 65 torjunnan verran. Lätkän tehokkaimmat pelissä olivat: Eero Luonto 2+2, Eemil Puhakka 0+4, Joonas Nordlund 2+1 sekä Aaro Pasanen, Artturi Tuure, Elmeri Viljanen ja Iiro Rekola joille kaikille kirjattiin 2 tehopistettä. Ensi viikonloppuna Lätkä matkustaa Sastamalaan Vapsin vieraaksi. Ottelu Sastamalassa sunnuntaina 14.10 alkaa klo 15.00 paikallista aikaa !!!