A, Nuorten aluesarja, lohko 2

K-Ahmat Valkeakoski - Lätkä

Valkeakosken jäähalli

EJL A väänsi voiton Valkeakoskella

Lätkä matkasi Kiekko Ahmojen vieraaksi lauantaina Valkeakoskelle. Peli alkoi vauhdikkaasti ja molemmilla joukkueilla oli intoa tehdä avausmaali. Lätkän Onni Impola siirsi vierailijat 0-1 johtoon ajassa 5.43. Ja vain pari minuuttia edellisestä niin oli Toni Tynkkysen vuoro heiluttaa vastujan verkkoa. Tämän jälkeen lätkä joutui kahden miehen alivoimalle, mutta siitä selvittiin hyvin lätkän maalilla pelanneen Henri Raitasen johdolla. Erän viimeisellä minuutilla lätkä onnistui Onni Impolan toimesta tekemään vielä kaksi maalia ja näin erätauolle mentiin 0- 4 lukemista. Torjunnat EJL 13 ja kotijoukkue 10 koppia.

Toinen erä alkoi lätkän jäähyllä. Karvauspeli tuotti kuitenkin tulosta, kun Joonas Nordlund pisti kiekon nollakulmasta ohi hölmistyneen Ahmojen maalivahdin. Rikkonainen toinen erä jatkui molempien jäähyillessä ja 5-5 peliä pelattiin harvakseltaan. Lätkä onnistui vielä toistamiseen maalin teossa , kun Eero Luonto siirsi vierailijat 0-6 johtoon ajassa 36.21 ja se jäi myös erä tulokseksi.Torjunnnat EJL 16 ja kotijoukkue 10 koppia.

Kolmannen erän alussa olikin sitten melkoinen näytelmä. Peliä oli pelattu 41.41, kun taululla oli lukemat 3-7. Neljä maalia reiluun puoleentoista minuuttiin. EJL käytti viisaasti myös tässä välissä aikalisänsä. Jäähyily jatkui molempien joukkueiden toimesta ja kentällä olevan tilan pystyi lätkä paremmin hyödyntämään.Lätkä teki tasavajaalla kaksi maalia ennen erän puoliväliä.Sen jälkeen ylivoimalla lätkän puolustuspeli oli todella heikkoa ja kotijoukkue teki erän loppuun kaksi alivoima maalia.Voitto kuitenkin Eurajoelle selvin 5-9 lukemin.

Ottelun torjunnat: Lätkä Raitanen Henri yhteensä 37 koppia vastustajan 35:ttä vastaan. EJL,n tehokkaimmat tänään olivat: Onni Impola 3+0, Joonas Nordlund 2+2 ja Toni Tynkkynen 3+0 tehoilla.

Huomenna Lätkä kohtaa Eurajoella Loimaan Rocketsin, joka muöskin on aloittanut sarjan voitoilla.Ottelu alkaa klo 14.30 paikallista aikaa.